Under belägring

Under belägring - Michelle Willingham | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Michelle Willingham
DIMENSIONERA
9,49 MB
FILNAMN
Under belägring.pdf
ISBN
1069075643107

BESKRIVNING

Connor MacEgan är en fulländad krigare, han har det i blodet. När hans händer krossas i en brutal attack inser han att han kanske aldrig kommer att kunna svinga ett svärd igen - och aldrig smeka en kvinna. Han blir beroende av läkekvinnan Aileen O Duinne, vars beslutsamhet kan mätas med hans. För Aileen kan lika lite avvisa en människa som plågas, som Connor kan tänka sig ett liv där han inte får vara krigare. Men hon bär på en hemlighet, fylld av häftig passion och bedrägeri. Om den uppdagas kan den krossa deras hjärtan långt efter att hon har läkt hans händer ...

På väg... Under belägring av Marianne Lindberg De Geer (1 röst) Inbunden Svenska, 2018-09-03. 219.

219. Bevaka Spara som favorit Tillfälligt slut - klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort ... Under belägring (1992) action .

RELATERADE BÖKOR