Duvdrottningen och andra berättelser

Duvdrottningen och andra berättelser - Per Wästberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Per Wästberg
DIMENSIONERA
5,70 MB
FILNAMN
Duvdrottningen och andra berättelser.pdf
ISBN
3427230314883

BESKRIVNING

"I mitt författarskap - från Halva kungariket till Vindens låga, från mina tonårsdagböcker till Alice och Hjördis - har jag sökt skildra kvinnor och relationen till dem. I denna volym har jag frigjort några ansikten och öden ur romanväven i hopp om att de, med förtöjningen kapad, kan klara sig som berättelser på egen hand."Duvdrottningen och andra berättelser om kvinnor består av två avdelningar: den första rymmer fiktiva kvinnoporträtt ur Per Wästbergs romaner, den andra dokumentära; några av de senare publiceras här för första gången. De flesta avsnitt har kortats något.

Zamjatin utbildade sig till skeppsbyggnadsingenjör och verkade som student också som revolutionär.Under första världskriget vistades han i England. .

För att hitta den berättelse du söker klicka på tillhörande temaområde och scrolla vidare till aktuellt spår i förteckningen. Egna berättelser. Här kan du läsa andras berättelser eller skicka in en egen berättelse om sånt som du har varit med om eller funderat på.

RELATERADE BÖKOR