OBS: Synd

OBS: Synd - Lovisa Wistrand | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lovisa Wistrand
DIMENSIONERA
8,30 MB
FILNAMN
OBS: Synd.pdf
ISBN
1901780154044

BESKRIVNING

kopiér Isabel, som börjar få fart på författarkarriären, gör allt för att klamra sig fast vid ett förhållande som verkar dödsdömt. Bröllopet med ungdomskärleken Elias närmar sig med stormsteg, lika snabbt som klumpen i magen växer. Servetter ska väljas och valsen ska finputsas. Men Isabel kan inte släppa tankarna på den trettio år äldre Per som hon träffade på skrivkursen. När hon ser hur läraren, kulturmannen Edward Örn, utnyttjar de kvinnliga författaraspiranterna bestämmer hon sig för att avslöja honom. Tillsammans med Per. Snart är deras liv ännu mer intrasslade i varandra. Dessutom gör Pers ex Vendela allt för att få honom tillbaka och Isabels liv förvandlas snabbt till en härva av känslor, missförstånd, fulspel och intriger som leder till händelser på liv och död som ingen har kunnat förutse Vad kommer Isabel att välja? Tryggheten, kärleken, eller kanske karriären? Är ensam verkligen stark?OBS: Synd är andra boken i en duologi, OBS: Flirt utkom 2018. Böckerna är starka relationsromaner och nyskapande feelgood med en blandning av allvar, humor, kärlek och sociala medier.LOVISA WISTRAND föddes i Vallentuna 1991. Idag bor hon i Uppsala med sin man och son. Hon fotograferar gärna, och tycker om att göra långa resor till bland annat Afrika som är favoritkontinenten. Det är på resorna som hon får inspiration till böckerna. Lovisa är utbildad grafisk designer men arbetar nu som författare på heltid. OBS: Synd är hennes sjätte bok, och den andra delen av två.

Böckerna är starka relationsromaner och nyskapande feelgood med en blandning av allvar, humor, kärlek och sociala medier. Lovisa Wistrand föddes i Vallentuna 1991 och bor idag i Uppsala med sin man och son. Jobs syndrom, även kallat hyperimmunglobulin E-syndromet och HIES, är ett samlingsbegrepp för minst fyra olika immunbristsjukdomar, vilka alla har gemensamt att immunglobulin E-nivån är onormalt högt i blodet samt framträdande symtom såsom återkommande infektioner i huden och lungor.

Jag hade velat se mer av det (hade liksom hoppats på en releasefest insprängd mellan bröllopsvals och chattar, haha). Nu fick jag bara information om att hon skrev på uppföljaren, och lite annat 😉 På det stora hela var ... OBS: Synd (OBS-serien #2) e-bok.

RELATERADE BÖKOR