Det är ugglor i mossen

Det är ugglor i mossen - Maria Lang | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maria Lang
DIMENSIONERA
9,66 MB
FILNAMN
Det är ugglor i mossen.pdf
ISBN
4070231008889

BESKRIVNING

Runt den isolerade stugan vid Alntorpsmossen i närheten av Skoga - bland blåbärsris och ljung, tallar och vitblommande skvattram - anas ugglor i mossen i både bokstavlig och bildlig bemärkelse. Människorna på platsen är få och mordgåtans lösning till synes enkel, men ändå gäckar ugglorna i det längsta Christer Wijk.

Sandra Grandin är 23 år och i färd med att upptäcka Alntorpsmossen. Valdemar Ulfsson, 30 år som tagit henne med till mossen är chef på en resebyrå.

Att ana ugglor i mossen är ett talesätt som betyder att ana oråd. Uttrycket kommer från danskan, där uttrycket "ulve i mosen" funnits sedan 1600-talet."Ulve" (varg) uttalas på flera ställen i Danmark "uler", som antagligen förväxlats med det dialektala "uller" (uggla). Är det fler än jag som anar ugglor i mossen när ni hör om Moderaternas totala omsvängning i invandringsfrågor? Från öppna hjärtan till oerhört strama regler på bara något år.

RELATERADE BÖKOR