I skuggan av sommaren

I skuggan av sommaren - Peter Strang | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Peter Strang
DIMENSIONERA
9,4 MB
FILNAMN
I skuggan av sommaren.pdf
ISBN
3969627673072

BESKRIVNING

Du får gärna ta med dig någon, om du vill. En anhörig eller nära vän.Ur bokenUtanför fönstret pågår det vanliga livet. Det som handlar om sommar, bad, båtar, glasstrutar och utomhusserveringar. Allt är som vanligt, men ändå inte. Inte för Jacob. Inte längre. Inte sedan mötet med läkaren.Under några avgörande sommarmånader ställs livet på sin spets. Många sanningar och relationer behöver omprövas. Men samtidigt börjar en ny livslängtan tränga undan den livströtthet som Jacob så länge levt under. Vänskapen med Mattias blir avgörande. Kanske också mötet med Malin.I skuggan av sommaren är en ljus bok mot en mörk bakgrund. En roman om livsglädje, livslängtan, manlig vänskap och kärlek."Ibland lade jag ifrån mig boken men tog genast upp den igen för jag måste få veta hur det går. Att livet kan verka så grymt och på en gång vara så vackert, spännande innerligt och kärleksfullt."Henry Bronett, författare"Om vänskap och livet! En angelägen och berörande bok!"Lars Albinsson, psykiater, UppsalaPeter Strang är cancerspecialist och professor i palliativ medicin vid Karolinska Institutet samt överläkare vid Stockholms Sjukhems palliativa cancersektion. Han är en uppskattad föreläsare och även författare till Så länge vi lever, Livsglädjen och det djupa allvaret samt flera läroböcker för vårdpersonal.

Inte sedan mötet med läkaren. I skuggan av sommaren är en ljus bok mot en mörk bakgrund. En roman om livsglädje, livslängtan, manlig vänskap och kärlek.

Men samtidigt börjar en ny livslängtan tränga undan den livströtthet som Jacob så länge levt under. Vänskapen med Mattias blir avgörande.

RELATERADE BÖKOR