Honung och ättika : så tuktas en argbigga på nytt

Honung och ättika : så tuktas en argbigga på nytt - Anne Tyler | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anne Tyler
DIMENSIONERA
11,98 MB
FILNAMN
Honung och ättika : så tuktas en argbigga på nytt.pdf
ISBN
5087246743117

BESKRIVNING

William Shakespeares Så tuktas en argbigga har i Anne Tylers moderna version blivit en lekfull, smart och bitsk kärleksroman. Med humor och värme förflyttas den 400 år gamla komedins handling till ett nutida Baltimore, med ett uppdaterat persongalleri och en lika charmig som egensinnig familj i huvudrollen.Kate Battistas liv har gått i stå, hon jobbar halvhjärtat på en förskola och bor tillsammans med sin truliga tonårsyster och excentriske far i föräldrahemmet utan några större framtidsplaner. Den yngre systern Bunny bryr sig mer om att hata köttätare och smyga ut med killar än att hjälpa till i hushållet, och doktor Battista är för det mesta i labbet där han efter många år tycker sig vara på väg mot ett genombrott i sin forskning som kan hjälpa miljoner människor. Men hans oumbärlige assistent Pjotr Tjerbakovs studentvisum är på väg att gå ut och omintetgöra vidare framsteg och doktor Battista tycker Kate borde ställa upp som giftaskandidat – då kan hon ju fortsätta sköta om hemmet och dessutom fixa ett green card till Pjotr. Kan den självständiga men uttråkade Kate ens närma sig Pjotr som säger så märkliga saker och har så underliga idéer, och skulle kärlek mellan dem någonsin kunna uppstå?Honung och ättika är en del i den internationella Shakespeare-serien där samtida författare tar sig an varsitt Shakespeareverk.

Katalog, evenemang, mm. Bok Honung och ättika : Så tuktas en argbigga på nytt / Anne Tyler ; översättning Charlotte Hjukström. William Shakespeares Så tuktas en argbigga har i Anne Tylers moderna version blivit en lekfull, smart och bitsk kärleksroman.

Med humor och värme förflyttas den 400 år gamla komedins handling till ett nutida Baltimore, med ett uppdaterat persongalleri och en lika charmig som eg... Så tuktas en argbigga är Shakespeares absolut mest omtvistade komedi, och introducerar den kanske mest omtalade kvinnliga huvudrollen teatervärlden Ta del av skratt, drama och magi i en enastående serie från Shakespeares The Globe som visas på Bio Göta Lejon. Så tuktas en argbigga är.. En annan bok från Hogarth Shakespeare-serien är "Honung och ättika" av Anne Tyler.

RELATERADE BÖKOR