Den perfekta vännen

Den perfekta vännen - Adele Parks | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Adele Parks
DIMENSIONERA
7,84 MB
FILNAMN
Den perfekta vännen.pdf
ISBN
2680213238750

BESKRIVNING

I skolan var Mel och Abi bästa vänner och delade allt, tills Mels graviditet tvingade henne att hoppa av studierna. Nu, sjutton år senare, är deras liv så olika som de kan bli. Mel är lyckligt gift med Ben efter att ha varit ensamstående mamma. Tillsammans har de fått två barn till och livet är så kaotiskt och underbart som det brukar vara för småbarnsfamiljer. Abi, däremot, har levt ett utsvävande liv i Los Angeles. Tills hon upptäckte att hennes man bedrog henne och tillvaron rasade. Nu är en fristad hos Mel precis vad hon behöver för att komma på fötter igen. Men gör Mel rätt som låter henne komma in i familjens hem och liv, eller har Abi en dold agenda som hon inte känner till?   "Fullständigt gripande från början till slut." Closer om The image of you "Skickligt konstruerad intrig, briljant uttänkt och mycket gripande." Lisa Jewell om The stranger in my home    *** ADELE PARKS, född och uppvuxen i England, är författare till 17 romaner som sålt i över tre miljoner exemplar och har översatts till 26 språk. Hon har en examen i litteraturvetenskap och engelska, har tidigare jobbat i reklambranschen och suttit i juryn för Costa Book Awards.

Hur många måste vara överens för att man ska vara säker på att någonting verkligen finns? Två eller tre? Kanske räcker det med en, om man är säker på sin sak? I den här novellsamlingen utspelas novellen Rummet på en arbetsplats med en lite speciell berättare. Novellen överraskar flera gånger och är väldigt intressant.

När vi kommer in i berättelsen har jaget just stött på en gammal vän som han inte sett på många år. "Den perfekte vännen" är på många sätt den perfekta novellsamlingen. Den lämpar sig såväl till att demonstrera novellformatet för skolelever, som att styckas upp av den som inte tycker sig hinna läsa.

RELATERADE BÖKOR