En reva hade nätet : och där slank jag ut

En reva hade nätet : och där slank jag ut - Dina Rajs | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Dina Rajs
DIMENSIONERA
4,12 MB
FILNAMN
En reva hade nätet : och där slank jag ut.pdf
ISBN
1991056317188

BESKRIVNING

När farfars mustasch slokade, visste Dina att något farligt kunde hända. Hon var på flykt till Budapest från Jugoslavien, och var bara tre år när judeutrotningen nådde hemlandet 1941.Nu är hon en sexåring med ett kors runt halsen som livlina, men förhörs ofta om sitt ursprung. Hennes barnaögon ser judar släpas till Donau för att skjutas. När hon hör en bomb falla, vet hon att det är över lekkamratens hus. Ibland får farfar medicin av en svensk man, och hon choklad. Han heter Raoul Wallenberg. Hela tiden bär hon på drömmen om en äng med blommor på andra sidan nätet, som i mammas saga.Dina är pensionär nu, men låter den lilla flickan föra ordet.Detta gör boken unik i sitt slag.

I "Ombud för de tystade" (med Kristina Hjertén, 2001) skrev han om sin tid i nazisternas arbets- och koncentrationsläger. Search terms. Start; E-medier & databaser; Bibliotek & öppettider; En reva hade nätet - och där slank jag ut En reva hade nätet - och där slank jag ut (Megilla Förlaget, 2009, Stockholm) Dina var bara tre år när judeutrotningen nådde hemlandet Jugoslavien, 1941.

Byt surfläge för att kunna lägga artiklar i varukorgen. En reva hade nätet : och där slank jag ut av Dina Rajs inbunden, 2009, Svenska, ISBN 9789189340428. När farfars mustasch slokade, visste Dina att något farligt kunde hända.

RELATERADE BÖKOR