Det spänner i hjärtat (men jag förstår inte varför)

Det spänner i hjärtat (men jag förstår inte varför) - Fredrik Beverhjelm | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Fredrik Beverhjelm
DIMENSIONERA
10,45 MB
FILNAMN
Det spänner i hjärtat (men jag förstår inte varför).pdf
ISBN
7140954315168

BESKRIVNING

När du slutar slåss med andras vägar, när du vågar stanna upp, till och med förlorar de saker du trodde var viktiga, när du riskerar värmen för kylans isande äkthet, när du tillåter oro och rädsla, när du öppnar dig för din svaghet och ser dig själv sårad, när du går vid någons sida för att kunna förstå, när årstiderna slutar spela roll, när tiden slutar vara siffror, när rummet du är i börjar växa, när din tillbakahållenhet blir till närande ärlighet, när du slutar förklara allt du gör, när du krossar dina drömmar och slutar skrika ut din egen existens, när du håller huvudet lågt och ser varje fotsteg, då kommer jag till dig. Jag kommer till dig med mina öppna händer och sårade handflator.I "Det spänner i hjärtat (men jag förstår inte varför)" belyser Fredrik Beverhjelm människans förtjänster och tillkortakommanden. Med sin eftertänksamma prosa gestaltar han att tillvarons mitt inte är du och jag.

Det är snarare konstigt att det inte är fler som insett hur roligt det är, säger 24-åringen. Prinsessan Birgitta är van vid ett socialt liv med vännerna ute på golfbanan. Men nu tvingas hon, och många andra i området Santa Ponsa på Mallorca, stanna hemma på grund av coronaviruset.

­ Kära ni, sa han till barnmorskan, lägg hanna här, å känn efter! Jag tycker, att hjärtat slår så konstigt. Det spänner brukar jag säga. Detta kommer och går men ligger fortfarande på rätt ofta.

RELATERADE BÖKOR