Yoga för nybörjare och andra katastrofer

Yoga för nybörjare och andra katastrofer - Helena Forsman | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Helena Forsman
DIMENSIONERA
4,20 MB
FILNAMN
Yoga för nybörjare och andra katastrofer.pdf
ISBN
4632234974517

BESKRIVNING

Kan yoga läka ett krossat hjärta? Kanske, om yogalärarenär världens vackraste man ...När Anna sätter sig på ygplanet till Mallorca kan hon äntligen pusta ut. Hon har just blivit klar med förberedelserna inför sitt bröllop med pojkvännen Thomas. Kyrkan är bokad, tårtan beställd och inbjudningskorten skickade. Nu väntar två veckors yoga för nybörjare.Men precis innan planet lyfter raseras Annas till synes perfekta liv av ett sms från Thomas. Ett meddelande som uppenbarligen inte var avsett för henne. Och nu, eftersom yogalägret kräver två veckor av digital detox, kan hon inte göra annat än att andas, fokusera på yogan och försöka hindra sitt krossade hjärta från att falla i bitar. Det visar sig lättare sagt än gjort när yogaläraren Skye dyker upp.---Helena Forsman är utbildad kommunikatör med ett förflutet inom mediebranschen. Som programchef på TV4 startade hon filmkanal och ansvarade även för inköp och marknadsföring av drama- och komediserier. Hennes hjärta klappar särskilt hårt för romantiska komedier. Helena, som är född 1968, kommer ursprungligen från Småland men bor nu på Lidingö med sin man och dotter. Yoga för nybörjare och andra katastrofer är hennes första bok.

Kan yoga läka ett krossat hjärta?Kanske, om yoga... Yoga för nybörjare och andra katastrofer. Av: Forsman, Helena Språk: Svenska.

Facklitteratur; Deckare; Övrig skönlitteratur; Täbyförfattare; Artiklar; E-biblioteket. Hur funkar det? Biblio-appen; Hjälp för PC och Mac; Hjälp för iPad och iPhone; Hjälp för Android; Hjälp för andra plattformar; Vanliga frågor och svar; Mest lånade e ... Utförlig titel: Yoga för nybörjare och andra katastrofer, [Elektronisk resurs] Språk: Svenska.

RELATERADE BÖKOR