Bara lite till

Bara lite till - Simona Ahrnstedt | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Simona Ahrnstedt
DIMENSIONERA
4,49 MB
FILNAMN
Bara lite till.pdf
ISBN
3391303315546

BESKRIVNING

En feelgood-romance om att finna sig själv, på en plats där man inte alls passar in. Storstadstjejen Stella är strandsatt på landet. På ett dygn har hon förlorat allt: sin fästman, sitt hem och sitt jobb. Efter att ha supit sig redlös, cyberstalkat sitt ex och fulgråtit inser Stella att hon inte kan vara kvar i Stockholm. Hon är pank, hungrig och vilsen. Det finns ett enda ställe där hon kan slicka sina sår. Ett kallt, smutsigt torp på landet. Omgiven av galna getter, truliga tonåringar och ett styck självgod ekobonde, som är oväntat bra på att kyssas, dras Stella in i konflikterna på den lilla orten Laholm. En fristående roman med den unika mix som kännetecknar Simona Ahrnstedt – humor, kärlek, samhällsengagemang och karaktärer som berör.

Storstadstjejen Stella är strandsatt på landet. Efter framgångarna med historiska kärleksromaner och nutida romance är Simona Ahrnstedt aktuell med Bara lite till, en romantisk feelgood-roman, där handlingen för första gången utspelar sig på den svenska landsbygden - en perfekt plats för starka känslor. Bara lite till av Simona Ahrnstedt, 1967- ( Bok ) 2019, Svenska, För vuxna En feelgood-romance om att finna sig själv, på en plats där man inte alls passar in. Storstadstjejen Stella är strandsatt på landet. Bara lite till.

Säljs av Adlibris. Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'.

RELATERADE BÖKOR