Kärleksnatt på Korfu ; Astronomisk attraktion

Kärleksnatt på Korfu ; Astronomisk attraktion - Annie West, Julia James | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Annie West, Julia James
DIMENSIONERA
3,61 MB
FILNAMN
Kärleksnatt på Korfu ; Astronomisk attraktion.pdf
ISBN
2789813519587

BESKRIVNING

Kärleksnatt på KorfuNär Emma Piper förstår att äktenskapet hon just ingått inte alls är vad hon tänkt sig lämnar hon bröllopsfesten utan ett ord till sin nyblivne make. Det hon trodde var kärlek var bara en simpel affärsuppgörelse och hon känner sig sviken och sårad. För att slicka sina sår beger hon sig till familjens villa på Korfu, där ingen kan hitta henne. Tror hon. Men snart knackar en viss miljardär på dörren ...Astronomisk attraktionArvtagerskan och astrofysikern Fran är på konferens och tillåter sig en flirt med hotellets muskulöse säkerhetsvakt. Flirten utvecklas till en passionerad affär och de reser ut i öknen för några heta dagar tillsammans innan Fran tvingas återvända till sitt aristokratiska liv. En tid senare inser Fran att inte bara hon, utan även hennes tillfällige älskare, dolt sin verkliga identitet och att skandalen är ett faktum.

Stadens största attraktion är gamla stan, belägen mellan det gamla och nya fortet. Korfu kommun är den största på ön med ca 40 000 invånare. Men attraktionen flammar upp igen så fort hon kliver in genom dörren.

Vägarna är bra och det är enkelt att ta sig runt på ön. Kärleksnatt på Korfu ; Astronomisk attraktion av James, Julia, West, Annie. Förlag: Förlaget Harlequin; Format: Häftad; Språk: Svenska; Utgiven: 2020-03-02; ISBN: 9789150945607; Köp på Adlibris Köp på Bokus Köp på BookOutlet.

RELATERADE BÖKOR