På passionens stig

På passionens stig - Stephanie Laurens | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Stephanie Laurens
DIMENSIONERA
10,36 MB
FILNAMN
På passionens stig.pdf
ISBN
3501056644768

BESKRIVNING

På passionens stigAldrig har Niniver Carrick trott att klanen ska välja henne en kvinna till sin ledare. Men det är precis vad som händer, och det för med sig en lång rad av enträgna och irriterande beundrare som vill gifta sig med henne. Inte enbart för att få tillgång till hennes pengar utan även, och kanske framför allt, för att få makt och inflytande. En gift kvinna förväntas lämna över all bestämmanderätt till sin make.Men i Marcus Cynsters familj är man van vid starka kvinnor. När Niniver kontaktar honom för att be om hjälp med att jaga bort de ovälkomna friarna inser han snabbt att ödet har ett finger med i spelet. För dragningen dem emellan är uppenbar. Men Niniver är fast besluten att aldrig gifta sig, och det blir upp till Marcus att få henne på andra tankar. Kanske kan han ta ödet till hjälp?

60 kr Bokbörsen: Stig Dagerman. 35 kr Bokbörsen.

Inte enbart för att få ... På passionens stig. Aldrig har Niniver Carrick trott att klanen ska välja henne - en kvinna - till sin ledare.

RELATERADE BÖKOR