Eller sjunk i havet

Eller sjunk i havet - David Mohseni, Anders Rydell | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
David Mohseni, Anders Rydell
DIMENSIONERA
8,27 MB
FILNAMN
Eller sjunk i havet.pdf
ISBN
7370729101176

BESKRIVNING

När trettonåriga Daoud hoppar in i en bil som ska ta honom till den iranska staden Urmia har han bara en sak i åtanke: att överleva. Så börjar resan mot Sverige där hans bror Ali väntar, en resa som ska ta honom genom Turkiet över till Grekland i en överfull gummibåt. Och hela tiden är den förtvivlade hjälplösheten närvarande - att lägga sitt liv i händerna på smugglare, landsmän och myndigheter. Hur uthärdar man upplevelsen av att lämna andra bakom sig för att fortsätta själv?Eller sjunk i havet är inte enbart en livsviktig berättelse om flykt och överlevnad utan också en högst aktuell verklighetsbild. Dess skildringar är så nära i tid att vi kan nudda vid det slukande havet mellan sidorna.

Vi är tjugofem. Hälften sätter sig i båten.

Bilderna är upphovsrättsskyddade, men texterna får användas fritt i icke-kommersiella syften så länge Livet i havet anges som källa. Titel: Eller sjunk i havet Författare: David Mohseni Förlag: Novellix Utgivningsår: 2016 ISBN: 978-91-7589-156-9 Betyg: 3 av 5. Bokens första mening: En taxi står utanför byggnaden och väntar.

RELATERADE BÖKOR