... ändå talar jag! : om högkänslighet och om rätten att få vara sig själv

... ändå talar jag! : om högkänslighet och om rätten att få vara sig själv - Britt Berg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Britt Berg
DIMENSIONERA
12,13 MB
FILNAMN
... ändå talar jag! : om högkänslighet och om rätten att få vara sig själv.pdf
ISBN
7672641708981

BESKRIVNING

Den lilla flickan vandrar ensam längs slingriga stigar dit hennes livskompass leder henne. Som högkänslig och medial skrämmer hon sin omgivning, har svårt för att smälta in och hennes mor tystar henne.Vi får följa hennes vandring genom livet där pärlorna hon finner ger henne viktiga livserfarenheter och lärdomar.Andeväsendet Saul följer henne och bidrar bland annat med kanaliserade dikter med subtila buskap, till den som är kallad att ta emot. Kanske är de just till dig. … och ändå talar jag innehåller sandkorn och vågskvalp, viktiga byggstenar i bildandet av berg. Byggstenarna är de vackraste av pärlor och om de tillsammans med andra pärlor, under bra förutsättningar tillåts växa, blir de till det vackraste monument. Boken vill förmedla att livet är så mycket större än det vi har framför ögonenI oändlighetens skuggadär ruvar tron att vi har all kunskapom livet på vår jorddär tiden stressar ossatt trampa på framåtfår oss att glömmavårt hjärtas stilla visdom

Finns alltid BOKREA. Köp boken...ändå talar jag! : om högkänslighet och om rätten att få vara sig själv av Britt Berg (ISBN: 9789188097910) hos BookOutlet.se Art by Sirius, där visar jag mina målningar och dikter.

Köp boken...ändå talar jag! : om högkänslighet och om rätten att få vara sig själv hos oss! Pris: 154 kr. danskt band, 2019.

RELATERADE BÖKOR