Hunger och siden

Hunger och siden - Herta Müller | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Herta Müller
DIMENSIONERA
8,25 MB
FILNAMN
Hunger och siden.pdf
ISBN
5841298291339

BESKRIVNING

I tretton essäer skriver Herta Müller om livet i Rumänien efter Ceausescu och efter diktaturens fall, liksom om sin exiltillvaro i ett återförenat Tyskland där högerextremismen på nytt växer sig stark. Hon skildrar särskilt det förtryck som kommer allra närmast människan, som gör människan formbar genom att det präglar vardagslivets detaljer; illegala aborter, säkerhetstjänstens hembesök och förhör, flosklernas och propagandans språk.

Inbunden, Finns i lager, 244 kr. Ceausescus barn av Herta Müller.

På så sätt är den samtidigt ganska representativ för Müllers författarskap, åtminstone som jag uppfattar det. Hennes texter är oerhört drabbande, brutalt ... För var och en kommer livet att klyvas i två delar: i Ceausescus tid och i tiden efter.

RELATERADE BÖKOR