Dockmakaren

Dockmakaren - Amanda Stevens | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Amanda Stevens
DIMENSIONERA
3,52 MB
FILNAMN
Dockmakaren.pdf
ISBN
8687622687121

BESKRIVNING

För sju år sedan försvann Claire Doucetts dotter spårlöst. Nu har en ny ledtråd dykt upp - en docka som är en avbild av dottern. När Claire av en slump får syn på den kusligt naturtrogna dockan i ett skyltfönster blir hon chockad, och mer beslutsam än någonsin att ta reda på vad som hände med hennes älskade Ruby. Men när dockan blir stulen och affärens ägare hittas död inser Claire att den enda hon kan vända sig till är sin exman Dave Creasy. Han arbetade tidigare som polis, men de senaste sju åren har han tillbringat i sitt eget privata helvete med känslor av skuld och förtvivlan. Hon måste övertyga honom om att dockan verkligen existerar för kunna överleva konfrontationen med dockmakaren - en psykopat som stal deras framtid för att få utlopp för en besatthet som aldrig kommer låta sig tyglas.

| Adlibris Det är en mordutredning som kantas av flera mysterier. Nu hoppas polisen få reda på det okända offrets identitet - genom att använda sig av samma unika metod som gav Bockstensmannen ett ansikte.

Elva unga kvinnor hade hittats mördade och våldtagna, alla groteskt sminkade av mördaren, därav polisens namn på honom. Nu har Dockmakarens änka stämt polisen för dödskjutningen... Dockmakaren tillverkar allt från enkla handdockor till mycket avancerade mekaniskt styrda dockor för teatrar, film- och tv-produktioner.

RELATERADE BÖKOR