Människosonen

Människosonen - Lennart Hagerfors | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lennart Hagerfors
DIMENSIONERA
6,38 MB
FILNAMN
Människosonen.pdf
ISBN
8178354979232

BESKRIVNING

Frågan har sysselsatt många av oss i cirka 2000 år: Vad gjorde Jesus från det att han för­svinner vid tolv års ålder tills att han återvänder vid trettio? Var blev han Jesus, människo­sonen? Hur samlade han den livserfarenhet som sen blev Bergspredikan? Lennart Hagerfors ger sina svar i den nya romanen Människosonen. Lennarts uppväxt som missionärsbarn i Kongo präglades till stor del av berättelserna om Jesus men det är inte förrän nu, i det vi kallar mogen ålder, som han har tagit sig för att möta och begrunda dem på allvar.

- Glosor.eu MÄNNISKOSONEN . Kära bröder och systrar i Kristus.

Frågan har sysselsatt många av oss i cirka 2000 år: Vad gjorde Jesus från det att han för­svinner vid tolv års ålder tills att han återvänder vid trettio? Var blev han Jesus, människo­sonen? Hur samlade han den livserfarenhet som sen blev Bergspredikan? Lennart Hagerfors Människosonen skildrar Jesu liv från det att han återkommit från templet i Jerusalem vid tolv års ålder till den punkt där han står beredd att hålla sitt stora tal ... Varför kallas Jesus Människosonen?. Jesus - både människa och Gud Jesus är Guds Son men Han är den mest ödmjuke som någonsin vandrat på denna jord.

RELATERADE BÖKOR