I äggskalsvita rum

I äggskalsvita rum - Anders Cedhamre | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anders Cedhamre
DIMENSIONERA
4,1 MB
FILNAMN
I äggskalsvita rum.pdf
ISBN
2393233014706

BESKRIVNING

I Äggskalsvita rum får vi under fyra aprildagar i slutet av 2000-talet följa fem framgångsrika personer kring 30 och deras på ytan härliga och fartfyllda liv i innerstads-Stockholm. Men något skaver. Allt är inte så fantastiskt, varken i deras inre känsloliv eller i kärleksrelationerna. Den yttre pressen och jakten på en perfekt urban tillvaro i sus och dus ställer till stora svårigheter. Romanen är en cynisk berättelse om fem människors strävan att efterfölja myllret av de outtalade sociala regler som gäller för storstads-dinkies samt om att renovera bort en själslig tomhet och fylla hålen med statusmarkörer.Gustav Neudorf och Emelie Flodström har varit ihop i några år när Gustafs ögon har börjat vandra. Jonathan Suvelius och Astrid Lukasson är till synes det perfekta paret men Jonathan brottas med en besvärlig fadersgestalt, samtidigt som Astrid börjar ruttna på Jonathans bullriga stil. Gudrun Vejby har ett händelserikt och glammigt liv på ytan, men vill innerst inne bara träffa en snubbe. Hoppet tänds när hon börjar nätflirta med Felix.

Välkommen in! I de renoverade rummen målades väggarna äggskalsvita, men en stor del av lägenheten lämnades också orörd med gamla tapeter, terrazzogolv och kassettak intakta. När planlösningen ändrades ville de ändå bevara så mycket som möjligt av de vackra golven från tidigt 1900-tal i den 60 kvadratmeter långa korridoren som löper rakt igenom lägenheten. Långbroparkens slottslika paviljong Stora Kvinns är som hämtad ur sagorna, med en historia och atmosfär utöver det vanliga.

Den yttre pressen och jakten på en perfekt urban tillvaro i sus och dus ställer till stora ... I äggskalsvita rum (Pocket, 2014) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 4 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu! I Äggskalsvita rum får vi under fyra aprildagar i slutet av 2000-talet följa fem framgångsrika personer kring 30 och deras på ytan härliga och fartfyllda liv i innerstads-Stockholm. Men något skaver.

RELATERADE BÖKOR