Stygga flickor kommer till himlen

Stygga flickor kommer till himlen - Helena Stjernström | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Helena Stjernström
DIMENSIONERA
10,73 MB
FILNAMN
Stygga flickor kommer till himlen.pdf
ISBN
3925740115984

BESKRIVNING

Vem kunde tro att Alice och Sofia skulle bli ett sådant radarpar? Allra minst de själva. Under en mycket lång tid har de existerat i varandras närvaro, men bara sneglat på varandra med avsmak. Alice, den rika och bortskämda bitchen. Sofia, städerskan som befinner sig på gränsen till ett nervsammanbrott. Men det börjar alltmer bli tydligt att något inte stämmer. Varför verkar en otäck plastikkirurg vara ute efter dem? Hur ska man förklara alla dementa personer som dyker upp? Och vem är det som bevakar dem genom övervakningskameror? I takt med att lögnerna de omges av börjar bli synliggjorda förstår Alice och Sofia att de bara har varandra. Och att deras liv hänger på deras förmåga att samarbeta.

Två mycket omaka kvinnor upptäcker att de är lurade och utnyttjade. Tillsammans börjar de undersöka vem som ligger bakom, och sätter då igång en händelsekedja som är långt farligare än de tror.

Författare: Helena Stjernström Förlag: Starstream publishing "Stygga flickor" är en av de senaste i en lång rad av något som kan kallas feelgoodspänning. En humoristisk mysbok med lite gäckande gåtor helt enkelt.

RELATERADE BÖKOR