Människosonen

Människosonen - Lennart Hagerfors | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lennart Hagerfors
DIMENSIONERA
12,29 MB
FILNAMN
Människosonen.pdf
ISBN
6226790419040

BESKRIVNING

Frågan har sysselsatt många av oss i cirka 2000 år: Vad gjorde Jesus från det att han för­svinner vid tolv års ålder tills att han återvänder vid trettio? Var blev han Jesus, människo­sonen? Hur samlade han den livserfarenhet som sen blev Bergspredikan? Lennart Hagerfors ger sina svar i den nya romanen Människosonen. Lennarts uppväxt som missionärsbarn i Kongo präglades till stor del av berättelserna om Jesus men det är inte förrän nu, i det vi kallar mogen ålder, som han har tagit sig för att möta och begrunda dem på allvar.

Han berättar för sina lärjungar: "Den natten ska två personer ligga i samma säng. En ska tas med och den andre lämnas kvar." (Lukas 17:34) De som lämnas kvar kommer att förlora livet, men de som tas med kommer att bli räddade. - "Människosonen" - en roman av Lennart Hagerfors Å ena sidan den vaga upplevelsen av något som kallar och ställer anspråk på ens liv - oklart varifrån och vad det gäller - och å andra sidan den räcka av händelser, … människosonen - betydelser och användning av ordet.

Finns i ... Människosonen En oäkting som kallade sig Jesus. I sin nya roman låter Lennart Hagerfors Jesus berätta sin egen historia.

RELATERADE BÖKOR