4 x Erpenbeck : Historien om det gamla barnet; Smäck; Ordbok; Hemsökelse

4 x Erpenbeck : Historien om det gamla barnet; Smäck; Ordbok; Hemsökelse - Jenny Erpenbeck | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jenny Erpenbeck
DIMENSIONERA
4,64 MB
FILNAMN
4 x Erpenbeck : Historien om det gamla barnet; Smäck; Ordbok; Hemsökelse.pdf
ISBN
2041628537177

BESKRIVNING

Sedan den uppmärksammade debuten med Historien om det gamla barnet (på svenska 2001) har Jenny Erpenbecks författarskap växt till att bli ett av det samtida Europas mest betydande.4 x Erpenbeck samlar Erpenbecks tidiga verk, och ger prov på hennes poetiska och laddade prosa. Läsaren får följa författarskapet från den sagoliknande debutens säregna dragningskraft, via de skarpa ögonblicksbilderna i novellsamlingen Smäck (2003) och det blottade, grymma språket i Ordbok (2006), till den cirklande prosan i Hemsökelse (2010), som berör två av författarens återkommande ämnen: diktaturens långa skugga och de spår historien lämnar efter sig.

"Historien om det gamla barnet" heter debutromanen. Den kom på svenska 2001, i Bonniers Panache-serie. Sedan den uppmärksammade debuten med Historien om det gamla barnet (på svenska 2001) har Jenny Erpenbecks författarskap växt till att bli ett av det samtida Europas mest betydande.4 x Erpenbeck samlar Erpenbecks tidiga verk, och ger prov på hennes poetiska och laddade prosa. Jenny Erpenbeck (born 12 March 1967 in East Berlin) is a German director and writer.

Beskrivning. I en by i Galizien år 1902 dör en liten flicka som spädbarn. Sedan den uppmärksammade debuten med Historien om det gamla barnet (på svenska 2001) har Jenny Erpenbecks författarskap växt till att bli ett av det samtida Europas mest betydande.4 x Erpenbeck samlar Erpenbecks tidiga verk, och ger prov på hennes poetiska och laddade prosa.

RELATERADE BÖKOR