När mandelträden blommar (nivå 2)

När mandelträden blommar (nivå 2) - Sara Wadell | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sara Wadell
DIMENSIONERA
8,30 MB
FILNAMN
När mandelträden blommar (nivå 2).pdf
ISBN
3969053314911

BESKRIVNING

Leila ska gifta sig med sin pojkvän Jonas. Det är en stor händelse för hennes pappa Hassan. Han kommer från Iran och nu börjar han planera ett stort persiskt bröllop!Men Jonas och Leila lyssnar inte på hans goda råd. Och Jonas mamma Marianne vill ordna ett typiskt svenskt bröllop istället. Hassan blir rasande, och Marianne är lika arg. Går det att ordna ett bröllop som passar alla?"När mandelträden blommar" är en fristående fortsättning på Sara Wadells populära böcker "I samma båt" och "Noors trädgård"."När mandelträden blommar" finns i två versioner: dels i en kortare version på språknivå 1, dels i en lite längre på språknivå 2.

Bokens handling Pris: 159 kr. inbunden, 2017.

Tallens pollen är stora men de är också alltid väldigt många. Därför kan man räkna med att det gula dammet snart täcker allt som finns utomhus. När mandelträden blommar nivå 2.

RELATERADE BÖKOR