Uppklittat

Uppklittat - Dodie Bellamy | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Dodie Bellamy
DIMENSIONERA
5,70 MB
FILNAMN
Uppklittat.pdf
ISBN
3054522060094

BESKRIVNING

Dodie Bellamys tjugoen underliga, gränsöverskridande och pornografiskt experimentella texter är skapade enligt William S. Burroughs cut up-teknik och är en hermafroditisk hyllning till honom och Kathy Acker. Bellamy tänjer på gränser för litteraturen och för kroppen; kroppen omvandlas, kroppsdelar smälter samman, byter plats och vänds ut och in; hon raserar språket och skapar ett nytt.

Tappat något? Vi hjälper dig att leta! Ring till expeditionen och fråga om någon har lämnat in det som du saknar. Det går bra att lämna ett meddelande på telefonsvararen med en beskrivning av det som du saknar, ... Välkommen till hemsidan för Kungsängens SK Övrigt.

Har du frågor eller funderingar eller rent av vill hjälpa till att förbättra vår produkt är du välkommen att kontakta oss. Om du har tappat något du äger eller om någon har stulit något från dig bör du ringa polisen på 114 14 och anmäla det. Om du hittat något Kontakta oss.

RELATERADE BÖKOR