Mot ny horisont

Mot ny horisont - Laurens Stephanie | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Laurens Stephanie
DIMENSIONERA
12,97 MB
FILNAMN
Mot ny horisont.pdf
ISBN
8605971806669

BESKRIVNING

Royd Frobisher är känd som en orädd äventyrare och nu är han redo att ge sig av på ett riskfyllt räddningssuppdrag över havet och in i djungeln. Men han är inte beredd på att få sällskap. Isobel Carmichael, Royds barndomskärlek, är fast besluten att följa med. Och hon har sin egen agenda: att hitta och rädda sin unga kusin. Varken Royd eller Isobel kan ana vad som väntar när de hissar segel och lättar ankar. Att befria fångarna visar sig bara vara halva utmaningen. Dessutom måste de rädda England från en illasinnad konspiration och avgöra hur mycket de är villiga att offra för plikten och för varandra.

Här är några av dem som bidrar med sina historier från oceanerna: Linda Hammarberg Frilansskribent och kommunikationskonsult. Utöver seglingar till Skottland, Shetlandsöarna och Färöarna har Linda seglat jorden runt i s/y Mary 2010-2014. Mot ny horisontMiniserie: Äventyrarna (4) Royd Frobisher är känd som en orädd äventyrare och nu är han redo att ge sig av på ett riskfyllt räddningssuppdrag - över havet och in i djungeln.

Royd Frobisher är känd som en orädd äventyrare och nu är han redo att ge sig av på ett riskfyllt räddningssuppdrag över havet och in Mot en ny horisont är en inspirerande bok fylld med salta historier från oceanerna. 10 svenska författare och långfärdsseglare öppnar locket på skattkistan av spännande, inspirerande och fascinerande berättelser från deras resor på de sju haven.

RELATERADE BÖKOR