Nejlikmusslan

Nejlikmusslan - Bengt Martin | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Bengt Martin
DIMENSIONERA
12,48 MB
FILNAMN
Nejlikmusslan.pdf
ISBN
8274126385844

BESKRIVNING

Nejlkmusslan (1969) är den andra delen av tre i Bengt Martins serie om Joakim.Bengt Martin (1933-2010), författare och skådespelare, är mest känd för sin ungdomssvit som utspelar sig i stadsdelen Sibirien i Stockholm: Sodomsäpplet (1968), Nejlikmusslan (1969) och Finnas till (1970).Han var den förste att berätta om sin homosexualitet i svensk tv och bröt ny mark med sina ärliga porträtt av unga homosexuella i svensk litteratur.

Name * Email * Website. Save my name, email, and site URL in my browser for next time I post a comment. Nyligen läste jag ju Sodomsäpplet, som är årets Stockholm läser-bok och handlar om en homosexuell kille på 40-talet.Den har två uppföljare, Nejlikmusslan och Finnas till.De såg ut att vara ganska svåra att få tag i, men jag testade att reservera Nejlikmusslan på biblioteket och fick faktiskt hämta den ganska snart ändå. LIBRIS titelinformation: Nejlikmusslan.

Ungdomsböckerna om Joakim Mander berättade om att vara homosexuell på 40- och 50-talen. Han kom själv ut i svensk TV 1968 tillsammans med sin dåvarande man Hanz.

RELATERADE BÖKOR