När dörren öppnas

När dörren öppnas - Amie Fahlander | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Amie Fahlander
DIMENSIONERA
5,32 MB
FILNAMN
När dörren öppnas.pdf
ISBN
7795610666008

BESKRIVNING

Det finns alltid en orsak till varför folk är som de är. Människor är komplexa och inte alltid lätta att förstå sig på. Personerna i Boköping och Lusteby, en mellanstor stad i Sverige och ett mindre samhälle ungefär en mil därifrån, har alla en längtan. Fredrik längtar efter bekräftelse, Anton efter tröst, Stina efter kärlek, Aida och Sigrid efter ett nytt livsinnehåll och Irene efter ett barn... Dörren öppnas för var och en av dem. För det gör dörrar, även om de verkar vara stängda för gott. Och något nytt kommer in i livet.Berättelserna är fristående men flera av karaktärerna i boken har kopplingar till varandra.Amie Fahlander är född 1957, finlandssvensk och bor sedan 1979 i Linköping. Amie arbetar som sjuksköterska inom äldrevård. Hon har tidigare gett ut en diktbok ”En vila i nuet” (2011).När dörren öppnas är Amie Fahlanders debut i prosa.

Den högsta kraften för att öppna en dörr bör anpassas efter vilken typ av öppningsanordning som används. Dörrsignal som fungerar även när dörren är öppen. Byggoteknik har levererat ett system till Textilcentralen i Nora som uppfyller följande behov: Två entrédörrar varav den ena ljuder när dörren öppnas via magnetkontakt och den andra dörren kan hållas öppen och ljuder när en kund passerar i dörren. Pris: 239 kr.

LD4 = Långsam blink visar att spänning finns. Snabba blink = Om 9-10 är triggad och delay är aktiverad.

RELATERADE BÖKOR