Bröllopsavtalet

Bröllopsavtalet - Anna Keiler | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Keiler
DIMENSIONERA
10,18 MB
FILNAMN
Bröllopsavtalet.pdf
ISBN
9598271162790

BESKRIVNING

Frida har lämnat sitt gamla liv bakom sig och framtiden ser ljus ut. Hon har fått nytt jobb och förhållandet med Micke spirar. Men lyckan hotas när det står klart att en av Fridas kollegor är besatt av henne och är beredd att göra vad som helst för att vinna hennes hjärta. Micke är orolig att han är på väg att förlora Frida, men även han är beredd att göra vad som helst för henne. När han anförtror sig åt sin syster Kristin föreslår hon att Micke ska fria till Frida. Micke nappar på förslaget, men att hitta det rätta tillfället visar sig bli betydligt svårare än han räknat med.  ANNA KEILER debuterade 2013 med Nyckeln till det förflutna och har medverkat i flera novellantologier. På Lind & Co har hon tidigare utkommit med den första boken om Frida och Micke: Flickvänskontraktet.   Sagt om Flickvänskontraktet:   "Jag är kär i den här boken! Så smart uppbyggd, med mängder av oväntade trådar som snyggt knyts ihop. Det är missförstånd, ilska, svartsjuka och släkttjafs, men också vänskap och förälskelsepirr av rang." Josefine Sandblom   "En riktigt härlig feelgood som gör att man verkligen blir sugen på att åka till Medelhavet." Sofias bokhylla

Fick svensk tv-premiär 1979-05-18. Bröllopsavtalet Pocket av Anna Keiler Pocket, Svenska, 2020-09-15 59. Bevaka Ännu ej utkommen.

Hon har fått nytt jobb och förhållandet med Micke spirar. Men lyckan hotas när det står klart att en av Fridas kollegor är besatt av henne och är beredd att göra vad som helst för att vinna hennes hjärta. Bröllopsavtalet av Anna Keiler.

RELATERADE BÖKOR