Profitören : ett fall för advokat Carl B. Lambert

Profitören : ett fall för advokat Carl B. Lambert - Göran Rise | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Göran Rise
DIMENSIONERA
7,90 MB
FILNAMN
Profitören : ett fall för advokat Carl B. Lambert.pdf
ISBN
2799114597225

BESKRIVNING

Lambert hade av en händelse träffat den svenske redaren Börje Olofsson på Plaza de los Naranjos i Marbella. De hade tagit en café solo och Lambert hade lite lättvindigt sagt: ”Har du några problem, hjälper jag gärna till.” En tid senare sitter han på Clarion Hotel Posts restaurang i Göteborg för ett möte med Olofsson, som snart säger: ”Jag vill att du imorgon följer med på ett polisförhör, som jag kallats till. Jag är inte misstänkt för något brott, såvitt jag vet, men vill ändå att du är med.” Tidigare under lunchen har Olofsson hunnit berätta att hans bolag sysslar med försäljning av nya och begagnade båtar till agenter runt om i Medelhavet. Att handeln gått ned sedan kriget i Syrien brutit, men att nya köpare från Libanon, Turkiet och Egypten – som framförallt efterfrågade så kallade RIB-båtar för flyktingtransporter – klivit in på marknaden.Lambert gör Olofsson sällskap till förhöret och är snart än en gång inblandad i ett fall med svindlande internationella affärer och storpolitiska förvecklingar.Göran Rise, advokat med femtio årserfarenhet av brottmål och ekobrottsmål, vet vad han skriver om. Profitören är hans tredje roman om advokat Carl B. Lambert i en planerad serie om fem.

I händelsernas centrum står den erfarne svenska advokaten Carl B. Lambert som efter hustruns död i cancer sedan flera år är bosatt i Spanien.

De hade tagit en café solo och ... Allt om författaren Göran Rise. Populära böcker av Göran Rise är Uppfinnaren : ett fall för advokat Carl B.

RELATERADE BÖKOR