Efter festen

Efter festen - Jamel Hamou, Johan Schyberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jamel Hamou, Johan Schyberg
DIMENSIONERA
5,8 MB
FILNAMN
Efter festen.pdf
ISBN
8052773895873

BESKRIVNING

Martin har precis landat i Stockholm efter en vända som modell i New York. Paul längtar efter att få ut hela sitt arv istället för de månatliga utbetalningarna som knappt räcker till Ferrarin, kläder, skor, skumpa och kola. CJ jagar framgångsrikt små snuttisar och ser inte poängen med djupare kontakt med andra människor. De är Stureplans kungar och lever utan visioner för sex, droger och den senaste statussymbolen, men varför är det inte lika roligt längre?Efter festen är en svart, rapp och skruvad berättelse om livet kring Stureplan där människosynen inte är lika vacker som den felfria ytan. Jamel Hamou och Johan Schyberg skildrar mingelelitens lekplants med fingertoppskänsla och insikt om vad som döljer sig bakom fasaden.

För elva år sedan blev Jem och Ralph ett par, och trodde att de skulle leva lyckliga i alla sina dagar. Nu har två blivit fyra, lägenheten har bytts till hus, och romantiska utekvällar förvandlats till sömnlösa nätter. Efter festen ...

Man umgås, äter god mat, choklad och andra sötsaker, som vid det kristna julfirandet. En lång rad olika maträtter dukas traditionellt upp, men firandet och traditionerna varierar mellan olika länder och regioner. Temafest.

RELATERADE BÖKOR