Ängel i vit rock ; När klockorna ringer

Ängel i vit rock ; När klockorna ringer - Tina Beckett, Sue MacKay | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tina Beckett, Sue MacKay
DIMENSIONERA
3,78 MB
FILNAMN
Ängel i vit rock ; När klockorna ringer.pdf
ISBN
9052216662477

BESKRIVNING

Ängel i vit rockTheo Hawkwood har inte kunnat njuta av en enda jul sedan han förlorade sin fru. När hans dotter Ivy dessutom blir sjuk får han ännu färre skäl att fira. Allt hopp står nu till den skickliga barnläkaren Madison Archer. Medan Madison jobbar på att hitta ett botemedel försöker Theo förneka den allt starkare attraktion han känner. Snart kan han inte låta bli att undra om inte Madison är miraklet som inte bara dottern utan även han gått och väntat på?När klockorna ringerBarnläkaren Sienna Burch har äntligen lämnat sin kringflackande tillvaro och hittat hem. Så när den kringresande och otroligt sexiga akutläkaren Harry Frost dyker upp på sjukhuset är tajmingen helt fel. Han har bara ett vikariat och kommer att lämna staden efter jul. Men oundvikligen dras de till varandra och lagom till julhelgen exploderar passionen till fullo. Frågan är vad som händer efter att nyårsklockorna slagit sina slag?

Men så står hon plötsligt framför honom, på kliniken. Det förflutna hinner ikapp ... Ängel i vit rock / När klockorna ringer Bara lite till En chans på tusen Rykte att försvara Den sista chansen Bröllopsfesten Omgiven av värme / Ingenting är gratis Kärlek eller äktenskap Bara för en natt Explosivt möte/En oas av kärlek En enda hemlighet Ängel i vit rock/När klockorna ringer Sue MacKay, Tina Beckett E-bok.

Oskrivna regler/Sanningen om oss. Janice Lynn, Tina Beckett.

RELATERADE BÖKOR