En krigares hjärta

En krigares hjärta - Kerstin Loenberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kerstin Loenberg
DIMENSIONERA
7,92 MB
FILNAMN
En krigares hjärta.pdf
ISBN
3469724048093

BESKRIVNING

Peter, arbetslös fotograf, är i desperat behov av en ny a-kasseperiod. Eftersom hans egen bransch är i total utförslöpa blir arbete inom hemtjänsten lösningen. Där, på den kommunala hemtjänstenheten, arbetar också Biologen och Arboristen, timanställda precis som han själv och den fast anställda Survivalisten. De dåliga arbetsförhållandena blir snart skriande tydliga för Peter. Låsta i rigida, stressande scheman jagar de mellan gamla och sjuka för att försöka ge dem en värdig vård där en arbetsledning nonchalerar de anställdas rätt till anständiga arbetsvillkor Till sist bestämmer sig Peter, Biologen, Arboristen och Survivalisten att göra någonting åt saken. De är fast beslutna att förändra sin, och de andra utslitna anställdas situation.Tillsammans, som fyra musketörer, går de i strid.

Köp. Spara som favorit Skickas inom 7-10 vardagar.

Peter, arbetslös fotograf, är i desperat behov av en ny a-kasseperiod. Eftersom hans egen bransch ... En krigares hjärta är en fantasybok av Niklas Krog från 1997.Boken är den första delen i trilogin om Frihetskrigen..

RELATERADE BÖKOR