En kakelsättares eftermiddag

En kakelsättares eftermiddag - Lars Gustafsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lars Gustafsson
DIMENSIONERA
5,91 MB
FILNAMN
En kakelsättares eftermiddag.pdf
ISBN
3333398625409

BESKRIVNING

Den gamle kakelsättaren Torsten Bergman får ett efter­läng­tat jobb. Rösten på telefonen känner han först inte igen. Men det är hans gamle bekant, rörmokaren Pentti. Det är tänkt att han ska kakla ett badrum.Han får fart på sin gamla bil och är snart på plats. Ingen syns till på bygget men han går i gång ändå. Medan han jobbar uppför sig hans minne allt underligare. Det är som om han minns hela sitt liv denna eftermiddag. Men varför visar sig inte hans uppdragsgivare? Vad är det egentligen för ett hus han kommit till? Medan dagen lider mot obönhörlig skymning hamnar Torsten i sammanhang och tankar som blir allt svårare att överblicka.LARS GUSTAFSSON föddes 1936 i Västerås. Han debute­rade med romanen Vägvila [1957]. En kakelsättares ­eftermiddag [1991] är en resa i tid och allt tydligare en av vår tids romanklassiker. Denna nyutgåva är försedd med ett förord av poeten och kritikern Anna Hallberg.»En kakelsättares eftermiddag har växt med åren till en mycket intressant roman mitt mellan den djupaste svartsyn och den härligaste berättarglädje.« | Magnus Ringgren, Expressen»Lars Gustafssons texter skriver ständigt in sig över nya ytor som om de upptäckte världen på nytt varje gång de tar till orda.« | Benny Holmberg, Tidningen Kulturen

Publication Details Publisher: Modernista Publication Date: 2013. Format ... En kakelsättares eftermiddag : roman / Lars Gustafsson.

privat läge). Byt surfläge för att kunna lägga artiklar i varukorgen.

RELATERADE BÖKOR