Ädellaboratoriet

Ädellaboratoriet - Sara Engberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sara Engberg
DIMENSIONERA
5,5 MB
FILNAMN
Ädellaboratoriet.pdf
ISBN
3983298654982

BESKRIVNING

Det här är en bok för dig som har gått, går, vill gå, alternativt försöker leva ihop med någon som går, har gått, eller vill gå, på Konstfack.Sju år har gått sedan Hanna slutade Konstfack. Hon har helt tappat kontakten med sina gamla kursare, som nu driver ett framgångsrikt galleri för samtida smyckekonst. På kvällarna sitter Hanna vid arbetsbänken i sin lägenhet i Örnsberg och skapar smycken som ingen någonsin får se.En dag när hon kommer hem från jobbet på Björnbo pensionärshem ligger det ett brev på dörrmattan: en inbjudan till en workshop på galleri Koncept. Hanna förstår att det här är hennes chans att ta sig tillbaka in i smyckekonstvärlden, och bestämmer sig för att satsa allt.Ädellaboratoriet är berättelsen om en människas desperata kamp för att bli sedd och uppmärksammad. Det är en historia om makt, hierarkier och hämndbegär – men också en brinnande kärleksförklaring till konsthantverket.

I gillestuge­studion hemma i Vällingby har Kristoffer Triumf intervjuat en rad kända personer. Resultatet är otvungna samtal som genom sin säregna blandning av lätthet och djup vunnit lyssnarnas öron och hjärtan.Nu publiceras Värvet f... "Ädellaboratoriet är berättelsen om en människas desperata kamp för att bli sedd och uppmärksammad genom sitt skapande.

150 kr Bokbörsen: Kreativa projekt : skapa i papper, tyg, plåt och betong. 238 kr Bokbörsen.

RELATERADE BÖKOR