Lustans tivoli

Lustans tivoli - Birgitta Andersson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Birgitta Andersson
DIMENSIONERA
3,57 MB
FILNAMN
Lustans tivoli.pdf
ISBN
6848057649559

BESKRIVNING

En berättelse om en sjuttioårig kvinna, om ohämmad kåthet, het passion, besinningslös förälskelse,osannolik vänskap och om innerlig kärlek.I Lustans Tivoli får vi följa Birgitta, som har ett förflutet som prostituerad, missbrukare och fängelsekund. I över trettio år har hon tillbringat sin tid som lyckligt gift med Leif, hon har föttdottern Linda och dessutom gjort en betydande klassresa. Som väletablerad skattebetalare har hon hunnit med nästan lika mycket som hon gjorde som kriminell. Hon har startat framgångsrikaföretag, blivit bekant med den välmående medelklassens koder och skapat ett tryggt och representativt hem.Det är då det förflutna knackar på dörren.Birgitta Andersson Detta är en fristående fortsättning och tar vid där Blondie slutade.BIRGITTA ANDERSSONär född 1943 på Söder i Stockholm och debuterade son författrae vid 67 års ålder med den självbiografiska romanen Blondie, en bok som har sålt i närmare 90 000 ex.. Birgitta har en bakgrund som prostituerad och kriminell, journalist och egenföretagare. Birgitta är sedan länge lyckligt gift och har tre vuxna barn. Romanen Blondie innebar en vändpunkt i livet och idag tillbringar hon dagarna med att fortsätta skriva och att föreläsa. Med Lustans Tivoli debuterar Birgitta som inläsare.

Succéförfattaren Birgitta Andersson gör det igen! Lustans Tivoli är en fri fortsättning på Birgitta Anderssons debut Blondie (2010). Den första är självbiografi, den andra fiktion men det är samma raka, ruschiga språk i båda." BTJ.

Som väletablerad skattebetalare har hon hun... Birgitta, 69 år, har ett förflutet som prostituerad, missbrukare och fängelsekund. I över trettio år har hon varit lyckligt gift med Leif, fött dottern Linda och gjort en klassresa.

RELATERADE BÖKOR