Dit vägen bär

Dit vägen bär - Marie Hedegård | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Marie Hedegård
DIMENSIONERA
8,68 MB
FILNAMN
Dit vägen bär.pdf
ISBN
1066009677263

BESKRIVNING

Huvudpersonen Ellen tar sin egen lust på allvar, i Marie Hedegårds roman. DIT VÄGEN BÄR är en roman i feelgood-genren där du får följa Ellen några år efter debutromanen SÅ NÄRA BARFOTA. Romanen är helt fristående.ELLEN, nyss frånskild och med utflugna barn, bestämmer sig för att våga pröva något helt nytt i livet. Efter tjugofem år som hustru och mor är det verkligen hennes tur. En sömnadskurs på en folkhögskola i Småland lockar och där lär hon känna nya, spännande människor. Tillsammans med tre av dessa är Ellen med och renoverar en gammal buss för att med den styra söderut. Målet är byn Torrox på den spanska solkusten som 82-åriga Ingrid har drömt om i sextio år. Vi får följa fyra kvinnors våghalsiga resa genom Europa i en renoverad småländsk stadsbuss. De fyra har olika mål med resan och drömmarna krockar med varandra. Sakta lär Ellen känna medresenärerna och nya sidor av sig själv. Och i Sevilla väntar någon redan på henne. DIT VÄGEN BÄR är en roman om hur långt man är beredd att gå för att förverkliga sina drömmar. Moderskapet är en källa till lycka men var går gränsen mellan att bry sig om och lägga sig i? Det här är den fristående fortsättningen på romanen SÅ NÄRA BARFOTA.Recensioner av debutboken: realistisk och robust, gedigen och psykologiskt trovärdig - Borås Tidningen utmärkt debut - Biblioteket i fokusJag bara älskar att läsa Ellens tankar som går stick i stäv med det hon säger. - BokstuganEn härligt frigörande, klok, vänlig och helt underbar berättelse om att bejaka sig själv och upptäcka att det finns andra värderingar i livet.  Boktipset  

Ellen, nyss frånskild och med utflugna barn, bestämmer sig för att våga pröva något helt nytt i livet. "Dit vägen bär" är en hjärtevärmande feelgood-berättelse om fyra kvinnors våghalsiga resa genom Europa, och om hur långt man är beredd att gå för att förverkliga sina drömmar. Provlyssna .

Min åsikt: Underbar, gripande & underhållande! Köp boken: Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon. Inga kommentarer än.

RELATERADE BÖKOR