Likt en lek

Likt en lek - Stephan Cedergren | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Stephan Cedergren
DIMENSIONERA
6,58 MB
FILNAMN
Likt en lek.pdf
ISBN
9698368192846

BESKRIVNING

Tre män fastnar i en hiss. I väntan på att släppas ut kommer de överens om att växelvis skapa något som kan bli en gemensam berättelse.Berättelsen kommer att handla om Jacques och hans livsbagage, från uppväxten i Göteborg till Paris och åter till Sverige och Stockholm. Jacques är vilsen i tillvaron och längtar efter något, en dröm han inte riktigt kan fånga.Under sin resa möter han människor som han förlorar eller tappar bort på vägen - förälskelser och kärlekar, men också de som ger honom stöd och tröst.Samtidigt är det också en berättelse om de tre männen som skapar historien om Jacques.Likt en lek är en roman om kärlek och uppbrott och om de val som görs i livet. Om att uppfylla sina drömmar och att hitta ett sammanhang i tillvaron.

Många kortspel finns i många olika varianter. De olika varianterna är medtagna om de är kända under eget namn.

Köp Likt en lek av Stephan Cedergren på Bokus.com. Likt en lek är en roman om kärlek och uppbrott och om de val som görs i livet. Om att uppfylla sina drömmar och att hitta ett sammanhang i tillvaron.

RELATERADE BÖKOR