49 dagar i bardo

49 dagar i bardo - Stefan Gurt | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Stefan Gurt
DIMENSIONERA
8,92 MB
FILNAMN
49 dagar i bardo.pdf
ISBN
7334915711565

BESKRIVNING

På väg hem från tandläkaren drabbas Erik av ett slaganfall och dör. Men vad har gått fel? På sjukhuset hör han tydligt läkarens röst som säger att han är död, och på begravningsbyrån blir han nästan tokig när hans hustru Anna bestämmer sig för att köpa den dyraste kistan. Han färdas i likbil genom stan, hör släktingar och vänner häva ur sig floskler där de samlats i begravningskapellet. Han blir ursinnig och skriker åt dem att det blivit ett misstag. Men ingen verkar höra honom. I stället beger sig släktingarna iväg till ett gravöl som kommer att dra ut flera år i tiden. Själv ligger han förlamad i en sjuksäng omgiven av sina döda förfäder. Och alla berättar de historier för varandra om svunna generationer. 49 dagar i bardo (2005) är en underfundig, burdus men också djupsinnig roman om livet, döden och däremellan.Detta är en print-on-demand-utgåva. Läs mer på www.wwd.se/pod

Köp boken 49 dagar i bardo hos oss! I romanen 49 dagar i bardo har Stefan Gurt organiserat sin vindlande berättelse efter dessa tre stadier. Erik Dravl dör, hans medvetande upplöses, färjekarlen på floden som skiljer livet från döden avfordrar honom Myntet.

In-depth written conversations about music, mysticism, philosophy, history and more. Fourteen articles spread over seventy-two pages, no advertisements, featuring original artwork.

RELATERADE BÖKOR