Smugglaren : ett fall för advokat Carl B. Lambert

Smugglaren : ett fall för advokat Carl B. Lambert - Göran Rise | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Göran Rise
DIMENSIONERA
9,40 MB
FILNAMN
Smugglaren : ett fall för advokat Carl B. Lambert.pdf
ISBN
7108113422057

BESKRIVNING

En svensk man hittas mördad i bergen ovanför Mijas. Kroppen saknar huvud. Några dagar senare ringer en okänd man, som presenterar sig som Arvid van Richter till Lambert och berättar: ”Min arbetskamrat och bäste vän Klas Stålberg sitter i denna stund i fängelset Alhaurin dela Torre utanför Malaga efter att i sin frånvaro ha häktats av Stockholms tingsrätt.” De svenska myndigheterna vill ha Stålberg utlämnad för mordet, men i själva verket är han misstänkt för momsbedrägerier i samband med import av diamanter till sitt svenska bolag. En amerikansk underrättelsetjänst är också ute efter honom som misstänkt smugglare av konfliktdiamanter och finansiär av den nya terrororganisationen Brödraskapet för befrielse av Jemen och Saudiarabien.Det är upptakten till Göran Rises nya roman om advokaten Carl B. Lambert, som efter hustruns död sedan några år är bosatt på spanska solkusten. Efter några sorgsna, vilsna år har Lambert lyckats sluta dricka. Han har knappt hunnit hämta sig från efter sin uppmärksammade återkomst som ekobrottsadvokat föregående höst, men åtar sig att besöka Stålberg i fängelset. Ett beslut han mer än en gång kommer att få anledning att ångra. Vem denne Stålberg egentligen är blir vi inte fullt klara över förrän på romanens sista sidor.

moms Studerande 106 kr inkl. moms [email protected] advokatsamfundet.se ADVOKATEN NR 6 • 2019 SMUGGLAREN I ETT FALL FÖR ADVOKAT CARL B.

Han har inte arbetat på några år och har varit rätt nergången. Men så får han ett telefonsamtal och är snart involverad i ett av sitt livs svåraste fall.Det är kollegan Carretero i Madrid som ringer och b... För varje såld bok går 25 kronor till Advokater utan gränser.

RELATERADE BÖKOR