Att adoptera en gubbe - i huvudet på en högkänslig prick

Att adoptera en gubbe - i huvudet på en högkänslig prick - Paula Barte | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Paula Barte
DIMENSIONERA
6,34 MB
FILNAMN
Att adoptera en gubbe - i huvudet på en högkänslig prick.pdf
ISBN
4768532719329

BESKRIVNING

Kan någon trycka på stopp-knappen? Få hjärnan att slappna av, ta en break, ta en Kitkat. Att vara högkänslig i en värld full av intryck är tufft, minst sagt. Att vara högkänslig, konflikträdd, neurotisk och dålig på att fånga dagen, i en värld full av intryck kan ibland te sig nästintill omöjlig. Kanske om jag bara köper några kylskåpsmagneter med inspirerande livsråd eller tittar på lite fler solnedgångar. Eller om jag slutar grubbla och vara så förbaskat cynisk hela tiden. Kanske om jag kunde sluta envisas med att vara mig själv hela tiden. Trots allt kan en ju inte adoptera varenda gubbe en ser, hur gärna en än vill.Utdrag ur boken:”Det sägs ju att Gud inte ger en människa mer lidande än vad hon kan klara av. Ännu en bekräftelse på varför jag inte är troende. Det ska gärna börja med lite gitande innan. Lite bråk med familjen, frukostflingorna slut, Jehovas vid dörren. Fortsätta i samma anda med tramp i hundtolle och fel buss. Lifta mitt ute i ingenstans och hoppas på att inte bli upplockad av en yxmördare. ”

Laddas ned direkt. Köp Att adoptera en gubbe - i huvudet på en högkänslig prick av Paula Barte på Bokus.com. Pris: 176 kr.

Köp boken Att adoptera en gubbe - i huvudet på en högkänslig prick av Paula Barte (ISBN 9789188933201) hos Adlibris. Fri frakt.

RELATERADE BÖKOR