Tjuvklyftan

Tjuvklyftan - Leif Holmstrand | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Leif Holmstrand
DIMENSIONERA
6,73 MB
FILNAMN
Tjuvklyftan.pdf
ISBN
6461804415051

BESKRIVNING

”Gapet öppnar sig. En femhundra meter lång spricka mellan sjö och tjärn uppträder i världen. Det här är en huggsax, ett tandat sår.”I något som kan vara en skog strax utanför en typisk vardaglig ort finns en klyfta kring vilken berättelsen slingrar sig. Klyftan kan vara några stenblock eller ett oändligt svart hål. Runt klyftan rör sig en samling gestalter, påtagligt realistiska, märkbart konstruerade. Det är Ann, Hanna, Johannes och Lars, som pulserar fram och tillbaka mellan den unga tonårstiden och vuxenvärlden tjugo år senare. Det är Pim och Pom och Hinkmannen och en trollslända som iakttagande flyger över dem.Leif Holmstrand tar steget från lyrik till roman i en trolsk berättelse som flödar fram i skikt av våldsam drömskhet och fladdrande flykt.

Bok-presentation: Tjuvklyftan Författar-presentation: Leif Holmstrand: Inbunden. Beställningsvara, 239 kr "Gapet öppnar sig.

Skickas idag. Köp boken Tjuvklyftan av Leif Holmstrand (ISBN 9789100130886) hos Adlibris.

RELATERADE BÖKOR