Flickan

Flickan - Angelika Klüssendorf | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Angelika Klüssendorf
DIMENSIONERA
7,43 MB
FILNAMN
Flickan.pdf
ISBN
1848339759325

BESKRIVNING

Möt flickan i Angelika Klüssendorfs brutala DDR-skildring. Här viner skit och örfilar genom luften och mitt i allt står flickan – stark och svag på en och samma gång. Klüssendorf ger röst åt en grupp människor i DDR som officiellt inte ens fanns.flickan är en naken och brutal berättelse om en barndom i DDR. Det är en historia om våld, misär och själslig fattigdom. Längre från den (n)ostalgi som ofta har präglat den tyska litteraturen och filmen efter murens fall har vi aldrig varit än i den här Frank McCourt-liknande berättelsen. Och det finns ljus i slutet av tunneln.flickan var nominerad till Tyska bokpriset 2011 och har hyllats av en enig kritikerkår.

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Polisen fick larm om den 3-åriga flickan i Norrköping redan i julhelgen.

Skickas om 2 vardagar. Köp boken Flickan framför muren av Kristina Appelqvist (ISBN 9789175791449) hos Adlibris.

RELATERADE BÖKOR