Sista dagen av ensamhet / Lättläst

Sista dagen av ensamhet / Lättläst - Pamela Jaskoviak | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Pamela Jaskoviak
DIMENSIONERA
10,80 MB
FILNAMN
Sista dagen av ensamhet / Lättläst.pdf
ISBN
7351277756095

BESKRIVNING

Sista dagen av ensamhet är en kärleksnovell i LL-förlagets serie "En Lätt Pocket". Pamela Jaskoviak skriver om underbar kärlek, svek och längtan.

I lektionen finns funderingsfrågor, en diskussion om vad ensamhet innenär samt en skrivövning där eleven får skriva ett alternativt slut. Sista dagen av ensamhet - funderingsfrågor, diskussion och skrivövning Ämne: Svenska, SVA, SFI Årskurs: 7-9, Gymn, Vux, Särvux Lektionstyp: reflektion och diskussion, skrivövning Lektionsåtgång: 1-4 Funderingsfrågor Frågorna kan användas som en kontroll av att man har förstått det man läst. För många frågor kan störa läsningen, I Sista dagen av ensamhet skriver Pamela Jaskoviak om underbar kärlek, längtan och svek.

Under dagen kan du lyssna till några av Sveriges främsta forskare och författare. Lättlästdagen arrangeras av Språktidningen tillsammans med Vilja förlag. Den finns nu i lättläst version, återberättad av dramatikern och författaren Pamela Jaskoviak.

RELATERADE BÖKOR