Händelser vid vattnet

Händelser vid vattnet - Nora Roberts | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Nora Roberts
DIMENSIONERA
9,80 MB
FILNAMN
Händelser vid vattnet.pdf
ISBN
8896243974856

BESKRIVNING

Händelser vid vattnetHimlen är molnfri och sommarblå. En bris far viskande genom rosenbuskarna och luften är mättad av doften av blommor och hav. Var det verkligen igår hon betraktade New Yorks regntunga skyar?Semester var precis vad Morgan behövde en paus från jobbet som tolk inom FN och tid att fundera kring sitt liv. Lite lugn och ro så skulle hon nog få perspektiv på allt. Men hennes planer ställs på ända redan första kvällen.Nicholas Gregoras är Morgans närmaste granne på den lilla grekiska ön och det är något som gör att hon dras till honom. Vem är den mystiske mannen och kan han ha något att göra med de underliga saker som händer nere på stranden? När hon finner en mördad man inser Morgan att hon befinner sig i fara. Vem kan hon lita på? Är Nick svaret på hennes drömmar eller är han hennes värsta mardröm?

Som tidigare rapporterats är det Pernilla August som ska regissera och f... Vattnet viskar och jämrar, isande klart eller sugande svart. I sommarens bleka nattljus tycks händelser och platser sväva och vandra, lika svårgripbara och tvetydiga som människors minnen och handlingar.

En bris far viskande genom ... Vattnet viskar och jämrar, isande klart eller sugande svart. I sommarens bleka nattljus tycks händelser och platser sväva och vandra, lika svårgripbara och tvetydiga som människors minnen och handlingar.

RELATERADE BÖKOR