Välkommen till Monaco / Allt för Alice

Välkommen till Monaco / Allt för Alice - Sharon Kendrick, Annie West | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sharon Kendrick, Annie West
DIMENSIONERA
3,37 MB
FILNAMN
Välkommen till Monaco / Allt för Alice.pdf
ISBN
3014960208478

BESKRIVNING

Välkommen till Monaco Den känslokalla affärsmannen Rocco Barberi blev lämnad av sin fru Nicole för två år sedan. När han nu mottar skilsmässoansökan ställer han ett ultimatum: Om hon vill bli fri måste hon följa med till Monaco och spela rollen av den ångerfulla hustrun för att en affärsuppgörelse ska gå i lås. En helg är allt han kräver. Kan Medelhavets heta sol värma upp deras känslor? Eller har de sårat varandra en gång för mycket?      Allt för Alice Efter ett par glas bubblig champagne är världen upp och ner. Hur det nu gått till, befinner sig Alice Trehearn inne i den grekiska miljardärens svit och ber om hjälp att få uppleva verklig passion. En sådan rättfram invit är inte ens Adonis Petrakis van vid, trots att kvinnorna ständigt flockas omkring honom. Men konsekvenserna är omvälvande för dem båda  

Alice karaktär tar långsamt form, och även om det inte finns något tvivel om hennes moderskärlek ser vi också att dåliga beslut lett fram till dagens situation. MONACO. Det har precis varit invigningsfest för Sveriges senaste idrottsexport till skatteparadiset Monaco.

Powered by Quickbutik. Välkommen till {{domainText}} Fortsätt till den amerikanska sidan på {{usSiteDomain}} ... Spara tid och pengar med ett paketerbjudande till Monaco.

RELATERADE BÖKOR