Lenins kyssar

Lenins kyssar - Yan Lianke | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Yan Lianke
DIMENSIONERA
3,12 MB
FILNAMN
Lenins kyssar.pdf
ISBN
4447519514634

BESKRIVNING

En veckolång snöstorm mitt under högsommaren gör invånarna i den lilla byn utblottade. Häradshövdingen dyker upp med en plan för att både skaffa pengar åt byborna och berömmelse åt sig själv.Han tänker köpa Lenins balsamerade lik och installera det i ett enormt mausoleum för att locka turister. För att få ihop pengar till köpet skickar han ut ortens vanföra invånare på turné. Det visar sig att framgången har ett högt pris. Lenins kyssar är en svart satir med underfundig humor.

Denna bok kan inte läsas direkt online . Swedish: Lenins kyssar (2015, by Anna Gustafsson Chen) References [ edit ] ^ Lianke Yan (2004), Shou huo , Shenyang Shi: Chun feng wen yi chu ban she, ISBN 7-5313-2695-7 , OL 20192800M Han tänker köpa Lenins balsamerade lik och installera det i ett enormt mausoleum för att locka turister. För att få ihop pengar till köpet skickar han ut ortens vanföra invånare på turné.

Det visar sig att framgången har ett högt pris. Lenins kyssar är en svart satir med underfundig humor. Lenins kyssar.

RELATERADE BÖKOR