Björnbärssommar

Björnbärssommar - RaeAnne Thayne | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
RaeAnne Thayne
DIMENSIONERA
4,28 MB
FILNAMN
Björnbärssommar.pdf
ISBN
8317079611654

BESKRIVNING

Claire Bradford behöver lite mer spänning i sitt liv. Vad hon däremot inte behöver är en tragisk bilolycka. Som ensamstående mamma och ägare till en framgångsrik smyckesaffär lever Claire ett enkelt och ganska förutsägbart liv i Hope's Crossing i Colorado. Så vad spelar det för roll om hon inte har tid för romantik? Det är åtminstone vad hon intalar sig själv, speciellt när hennes bästa väns sexige yngre bror återvänder till staden i rollen som ny polischef. Men när olyckan tvingar Claire att ta det lugnt och förlita sig på andra  i synnerhet på Riley McKnight  inser hon att saker och ting måste förändras. Och inte bara i hennes eget liv. Det som hänt Claire blir en väckarklocka för alla i Hope's Crossing. Känslan av samhörighet har gått förlorad under senare år, men när en mystisk välgörare inspirerar stadens invånare öppnar det för nya möjligheter medan sommaren närmar sig ... Om du ska läsa en enda bok denna vår, se till att det är Björnbärssommar. Debbie Macomber, författare  

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Du har en återvändande före detta badboy som alla kommer ihåg som just badboy, och du har en kvinna med två barn som vägrar att vara hjälplös. RaeAnne Thayne - Björnbärssommar Claire Bradford är ensamstående mamma sedan hennes ex lämnade henne för en yngre kvinna, hon har öppnat en framgångsrik smyckesaffär hemma i Hope's crossing, Colorado. När det går en våg av inbrott genom det annars stillsamma Hopes crossing så är Claire en av de drabbade. Kärleken har inga årstider Våren borde innebära nytt liv, en ny början, men Maura McKnight-Parker kan inte fly från sitt förflutna.

RELATERADE BÖKOR