Valarna i Tanganyikasjön

Valarna i Tanganyikasjön - Lennart Hagerfors | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lennart Hagerfors
DIMENSIONERA
5,61 MB
FILNAMN
Valarna i Tanganyikasjön.pdf
ISBN
2136627058119

BESKRIVNING

Valarna i Tanganyikasjön skildrar Henry Morton Stanleys expedition som skickades ut för att finna den försvunne Livingstone i Afrikas inre. Utöver en spännande reseskildring är detta en suggestiv roman med lyriska beskrivningar av Afrikas natur, djurliv och människor. Boken blev Lennart Hagerfors genombrott som författare.

Utöver en spännande reseskildring är detta en... Valarna i Tanganyikasjön - Häftad.

Nu berättar han varför: om sin uppväxt som missionärsbarn i 50-talets Kongo. Lennarts första barndomsår tillbringas på missionsstationen i ... Han slog igenom som författare 1985 med Valarna i Tanganyikasjön, en dagboksroman om Henry Morton Stanleys resa genom Afrika för att finna David Livingstone, och har även skrivit flera romaner om Afrika.

RELATERADE BÖKOR