Fuskaren som försvann

Fuskaren som försvann - Per Naroskin | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Per Naroskin
DIMENSIONERA
9,82 MB
FILNAMN
Fuskaren som försvann.pdf
ISBN
6970066082771

BESKRIVNING

Det är en obarmhärtigt het sommar i Stockholm. Martin som är psykoterapeut har tvingats flytta från sin älskade mottagning med utsikt över Humlegården till en gammal tobaksaffär på Söder. Värmen pressar på, folk tuppar nästan av. Och frågan är om Martin inte börjat krympa.Så får han ett telefonsamtal som kastar honom tio år tillbaka - till den lyckligaste och olyck­ligaste tiden i hans liv, och till ett svek han gjort allt för att glömma.Per Naroskins debuterade 2012 med romanen Fuskaren som försvann.

Per Naroskin, som själv är psykoterapeut, gör detta med stor insikt, humor och dramatisk skruv. Haven töms på fisk fortare än naturen kan fylla på och många arter hotas av utrotning. I Senegal försvinner även de små fiskarna som de fattiga människorna haft råd med när fiskmjölet blir foder i utländska fiskodlingar.

I Senegal försvinner även de små fiskarna som de fattiga människorna haft råd med när fiskmjölet blir foder i utländska fiskodlingar. Sveriges Naturs reporter Mats Hellmark och fotografen Håkan Lindgren reste till Senegal för att ta reda på vad som händer när fisken försvinner. Pris: 183 kr.

RELATERADE BÖKOR