Hennes gröna ögon

Hennes gröna ögon - Anne Liljeroth | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anne Liljeroth
DIMENSIONERA
6,34 MB
FILNAMN
Hennes gröna ögon.pdf
ISBN
8675666703616

BESKRIVNING

»Det är en annorlunda bok om ett ganska vanligt liv och jag gillar den mycket och rekommenderar den varmt!« Agneta Norrgård Isabelle har alltid fått höra att det är hennes gröna ögon som gjort henne onormalt känslig. En skörhet hon ärvt av sin förtegna mor och som gjort att hon valt ett stillsamt liv. Men ensamheten tynger henne allt mer. När Isabelle en dag möter Margareta snubblar hon över en familjehemlighet, och börjar söka efter ett större sammanhang. Vad är det hennes mamma så förtvivlat försökt dölja? Och varför har hon ingen kontakt med sin släkt? Isabelle blir besatt av att få veta vem hon är och vad hon bär på. Hennes gröna ögon är en berättelse om att vara annor­lunda, om ensamhet och längtan efter gemenskap. Om att vara känsligare än andra - om att ha väldigt gröna ögon.   Anne Liljeroth har tidigare skrivit fyra romaner. Den senaste, Jag kan inte sluta gråta, har hyllats i media för sitt sätt att ge röst åt människor som drabbats av utmattning, vår tids stora folksjukdom. »Anne Liljeroth har skildrat huvudpersonens ensamhet, så den känns ända in i benen ... totalt fängslande. Vilken berättelse!« Eva Boström, Boktokig»En av höstens starkaste romaner; du måste bara läsa den!« Boksann»Hennes gröna ögon är en innerlig roman som fängslar!« Villivonkansbooks

Köp boken Hennes gröna ögon av Anne Liljeroth (ISBN 9789177991144) hos Adlibris. Fri frakt.

Isabelle Rosens ovanliga ögonfärg har gett henne en känslighet utöver det normala. En gåva, men också en börda, som gjort att hon valt att leva ensam. HENNES GRÖNA ÖGON .

RELATERADE BÖKOR